PKR: Menteri takut warga KL bersatu lawan pemaju


Pengarah Komunikasi PKR, Fahmi Fadzil menggesa Menteri Wilayah Persekutuan Tengku Adnan Tengku Mansor tampil sendiri untuk mengadu kepada polis dan SPRM jika tidak puas hati dengan penduduk yang bantah projek pembangunan. – Gambar fail The Malaysian Insight, 21 September, 2017. 

Menteri Wilayah Persekutuan Tengku Adnan Tengku Mansor kini panik dan takut dengan bantahan penduduk ke atas projek pembangunan sehingga sanggup menggesa pemaju untuk mengadu kepada polis dan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia, kata PKR.

Pengarah komunikasi parti itu, Fahmi Fadzil berkata Tengku Adnan sepatutnya menggesa agar perancang, pemaju dan penduduk bekerjasama untuk memastikan pelan perancangan Kuala Lumpur memberi faedah kepada semua pihak.


Bermula July 2018, akses bagi laporan penuh hanya untuk anda yang melanggan. Daftar sekarang dan nikmati satu (1) minggu akses percuma!

Langgan sekarang!


Daftar atau log masuk di sini untuk komen.


Komen


  • bila kena dekat batang hidung sendiri senyap je..tapi bila kena dekat kerajaan macam2 dikatanya..nampak sangat pembangkang otak udang..ambil kesempatan atas apa yg berlaku..

    Dimuat naik 6 tahun yang lalu oleh Amera amani