Adakah pertuduhan terhadap Zahid akan digugurkan?


K. Kabilan

Timbalan Perdana Menteri Ahmad Zahid Hamidi tiba di Mahkamah Jalan Duta untuk perbicaraan kes melibatkan pertuduhan pecah amanah jenayah, rasuah dan pengubahan wang haram membabitkan dana Yayasan Akalbudi.– Gambar The Malaysian Insight oleh Afif Abd Halim, 4 September, 2023.

PERBICARAAN rasuah Timbalan Perdana Menteri Ahmad Zahid Hamidi diteruskan pagi ini dengan tumpuan diberikan kepada pihak pendakwaan sama ada ia akan menggugurkan pertuduhan terhadap tertuduh.

Bulan lalu, pasukan peguam Zahid menggesa Jabatan Peguam Negara memutuskan dua surat representasi yang dihantar kepada pendakwa raya pada 8 Disember tahun lepas dan 25 Januari tahun ini.


Bermula July 2018, akses bagi laporan penuh hanya untuk anda yang melanggan. Daftar sekarang dan nikmati satu (1) minggu akses percuma!

Langgan sekarang!


Daftar atau log masuk di sini untuk komen.


Komen