Agong, Permaisuri berkenan baca berita dalam slot khas Buletin Diraja


Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dan Raja Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah berkenan menyampaikan berita slot khas Buletin Diraja yang disiarkan secara eksklusif di Buletin Utama, TV3 malam ini. – Gambar Instagram, 17 Januari, 2024.

YANG di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dan Raja Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah hari ini berkenan menerima undangan istimewa daripada Bilik Berita Media Prima untuk menyampaikan berita.

Menurut hantaran di halaman Instagram Istana Negara, slot khas Buletin Diraja itu disiarkan secara eksklusif di Buletin Utama, TV3 malam ini.

Terdahulu, Seri Paduka berdua berkenan berangkat mengadakan kunjungan ke Sri Pentas di Bandar Utama, Kuala Lumpur.

“Dalam lawatan berkenaan, Seri Paduka berdua berkenan menerima sembah taklimat berkaitan operasi Media Prima dan dibawa melawat Konti Radio, Media Prima Audio yang menempatkan rangkaian Hot FM, Kool 101, Molek Fm, Fly Fm dan Eight Fm,” menurut hantaran itu.

Al-Sultan Abdullah dan Tunku Azizah turut berkenan melawat Bilik Berita Media Prima yang menempatkan studio program berita terbitan TV3, TV9 dan 8TV.

Keberangkatan tiba Seri Paduka berdua disambut Pengerusi Kumpulan Media Prima Syed Hussian Aljunid, Pengarah Urusan Kumpulan Media Prima Rafiq Razali dan pengurusan kanan Media Prima Berhad. – Bernama, 17 Januari, 2024.Daftar atau log masuk di sini untuk komen.


Komen