Zaid Ibrahim yang dipecat dari Umno pada Disember 2008 atas dakwaan menghadiri majlis anjuran pembangkang. – Gambar fail The Malaysian Insight, 29 Januari, 2023.
PEGUAM Zaid Ibrahim mempersoalkan sikap pilih bulu beberapa pihak yang hanya sekarang mempertikaikan keputusan Umno memecat dan menggantung puluhan pemimpin dan ahlinya, yang dikatakan tidak mengikut proses, sedangkan sebelum ini mereka berdiam diri.
Bekas menteri undang-undang dalam pentadbiran Barisan Nasional (BN) itu berkata beliau pun sebelum ini dipecat dari Umno tanpa surat tunjuk sebab tetapi pada masa itu mereka yang bersuara sekarang, diam.
Bermula July 2018, akses bagi laporan penuh hanya untuk anda yang melanggan. Daftar sekarang dan nikmati satu (1) minggu akses percuma!
Komen