Gelombang kedua keluarnya ahli PAS Selangor, PKR sedia terima


The Malaysian Insight

The Malaysian Insight difahamkan akan wujud gelombang kedua keluarnya ahli dan pemimpin PAS Selangor untuk masuk PKR kerana tidak berpuas hati dengan hala tuju parti Islam itu sekarang, tindakan yang tidak disenangi Amanah. – Gambar fail The Malaysian Insight, 23 Disember, 2017.

JENTERA pilihan raya PKR Selangor diminta bersedia untuk menerima gelombang kemasukan kedua pemimpin dan ahli PAS di negeri itu dan bertanding atas tiket PKR dalam  Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU14).

Sumber memberitahu The Malaysian Insight, gelombang ini akan melibatkan wakil rakyat dari PAS Selangor yang tidak berpuas hati dengan hala tuju PAS sekarang yang mahu bersendiri dalam PRU14 sedangkan mereka mahu bekerjasama dengan Pakatan Harapan (PH).


Bermula July 2018, akses bagi laporan penuh hanya untuk anda yang melanggan. Daftar sekarang dan nikmati satu (1) minggu akses percuma!

Langgan sekarang!


Daftar atau log masuk di sini untuk komen.


Komen


 • Biar pun ada gelombang kedua atau ke tiga tapii jangan sekali kali menjual agama deni keuntungan politik..sebab oada masa itu kita akan hancur semua

  Dimuat naik 5 tahun yang lalu oleh Ujang Mohd

 • The power of 90 juta

  Dimuat naik 5 tahun yang lalu oleh Leslie Chan

 • The power of 90 juta

  Dimuat naik 5 tahun yang lalu oleh Leslie Chan

 • Mana gelombang jedua..yang ada hanya gelembung penulis....

  Dimuat naik 5 tahun yang lalu oleh Ujang Mohd

 • Mana gelombang kedua nya..yang ada hanyalah gelembong yang kembong..sapa lah punya analisis nih..

  Dimuat naik 5 tahun yang lalu oleh Ujang Mohd

 • TAHNIAH kerana tinggalkan PAS. Lebih elok elakkan diri daripada dikaitkan dengan PAS yang tidak lagi relevant seperti PRU 13 dulu. Dulu PAS For All, sekarang PAS Only Pak-Pak Lebai yang kalah dengan CASH IS KING.

  Dimuat naik 4 tahun yang lalu oleh Nordin KCD