Parti dadah untuk dapat kontrak lumayan, kata sumber polis


Kalidevi Mogan Kumarappa

Menurut sumber polis, ahli perniagaan yang menganjurkan parti berkenaan turut menyediakan wanita dan dadah kepada tetamunya, serta menganjurkan sesi berjudi untuk mereka. – Gambar fail The Malaysian Insight, 16 Januari, 2020.

SEORANG ahli perniagaan dikenal pasti sebagai dalang parti dadah untuk penjawat awam di Kuala Lumpur baru-baru ini untuk mendapatkan kontrak kerajaan yang menguntungkan, kata sumber polis.

Dalam serbuan di sebuah premis di Jalan Puchong, Kuala Lumpur, awal minggu ini, polis menahan 17 suspek dengan 16 daripadanya dipercayai di bawah pengaruh dadah.


Bermula July 2018, akses bagi laporan penuh hanya untuk anda yang melanggan. Daftar sekarang dan nikmati satu (1) minggu akses percuma!

Langgan sekarang!


Daftar atau log masuk di sini untuk komen.


Komen


  • Jangan la nak berdalih dengan ayat berada di tempat dan waktu yang salah sebab sudah sememangnya awak bersalah serta bersuhabat. Rakyat menukar kerajaan untuk pembaharuan serta bersih. Apa bersih kan ini?? Semua ahli parti patut dibuang oleh parti dan mana kakitangan kerajaan patut juga dibuang jika tidak yang lama serta yang lama sama sahaja 2x5, 5x2. Tindakan keras sewajarnya diambil tidak mengira siapa pun. Kesemua yang hadir di parti dadah ini telah mendedahkan kelemahan mereka yang mereka boleh dibeli.

    Dimuat naik 3 tahun yang lalu oleh Teruna Kelana

  • Inilah kelaku penjawat awam terutama yang berbangsa Melayu dan berugama Islam,terlalu senang menjual maruah diri asalkan dapat dadah dan betina. Mereka ini patut

    Dimuat naik 3 tahun yang lalu oleh Masfaliza masmuda